150 jaar Streuvels: Het uitzicht der dingen

sam. 04.12.2021
14:00 - 15:30
Multiple photos web min
Annulé

Lieux

Passa Porta

Catégorie

Interview

Prix

8/6 € (10 € soutien à United Stages)

Réduction

le tarif préférentiel pour accorde une réduction de 2 € pour les personnes pour qui cela fait une différence.

Programme

Pour assister à la soirée, il vous sera demandé d’être en possession d’un Covid Safe Ticket. Le port du masque reste obligatoire.


Langue

en néerlandais

Annulé

In 2021 viert het Lijsternest 150 jaar Stijn Streuvels met tal van projecten. Gedurende het traject ‘Het uitzicht der dingen’ gingen jonge schrijvers aan de slag met illustratoren; het resultaat van hun werk is klaar om bewonderd te worden.
Het Lijsternest verwelkomt ook tal van schrijvers binnen de residentiewerking van Passa Porta; een uitgelezen kans om een recent teruggekeerde resident aan het woord te laten.

Kom in Brussel genieten van het werk van unieke schrijf- en illustratieduo’s Salma Nachi en Lara Jakoba Breine, Loeke Vanhoutteghem en Larissa Viaene, Laura Nollet en Toon Delanote, en Martijn Verhelst en Shanna Coppens. De auteurs brengen fragmenten van hun werk, vergezeld door live-tekeningen.

Hannah Roels vertelt over haar ervaring in het Lijsternest, en wat een schrijversresidentie voor auteurs teweeg kan brengen.

Hannah Roels vertelt over haar ervaring in het Lijsternest, en wat een schrijversresidentie voor auteurs teweeg kan brengen.

foto © damon de backer
foto hannah roels © kristof vadino

Bientôt à