4813Passa Porta 2018© Mirjam Devriendt

Op de eerste verdieping van het literatuurhuis Passa Porta vind je Workspace l, een geriefelijke kamer, voorzien van internet, met uitzicht op het dakterras en de Passa Porta Office.

Je kan de Passa Porta Workspace l reserveren om te schrijven. Er overnachten is niet mogelijk.

Op hetzelfde adres van de Workspace l vind je, naast de bureaus van Passa Porta, nog de Workspace ll, de Passa Porta Bookshop (benedenverdieping) en het Passa Porta Salon (tweede verdieping). Als je Workspace I gereserveerd hebt, staat het je vrij om gebruik te maken van de ruimtes van het Passa Porta Salon.

Voorwaarden

De Passa Porta Workspace I is toegankelijk voor vertalers, academici, literaire professionals en auteurs in alle literaire genres. Auteurs en vertalers moeten minstens één literair werk gepubliceerd hebben bij een professionele uitgeverij, of een publicatieverbintenis kunnen voorleggen. Om als toneelauteur in aanmerking te komen, moet een professioneel gezelschap minstens één stuk uitgevoerd hebben, en als scenarist moet minstens een van je scenario’s gerealiseerd zijn in een ‘auteursfilm’. Academici en literaire professionals moeten aan hun aanvraag hun CV toevoegen.

We aanvaarden alle aanvragen die voldoen aan de criteria, volgens het first come, first served-principe.

Workspace I is enkel toegankelijk tijdens de kantooruren. Overnachten is er niet mogelijk. De minimale huurtermijn bedraagt een volledige werkweek. Je staat zelf in voor je maaltijden en drank, met uitzondering van koffie, thee en water.

De huurprijzen kan je hieronder downloaden. Afspraken op maat zijn mogelijk; aarzel niet om ons te contacteren met vragen of om een workspace te reserveren.

Contact & reservaties

Je kan Workspace I het hele jaar door reserveren. Stuur ons een e-mail!

Contact person: Nathalie Goethals (coordinator)