Bitmap11

Op de tweede verdieping van het literatuurhuis Passa Porta vind je Workspace II, een geriefelijke kamer met een bureautafel, draadloos internet, een eenpersoonsbed, een ingebouwde kast en een balkon dat uitgeeft op het gemeenschappelijk dakterras en de Passa Porta Office.

Je kan de Passa Porta Workspace II reserveren om er te schrijven én te overnachten.

Op hetzelfde adres van de Workspace II vind je, naast de bureaus van Passa Porta, nog de Workspace I, de Passa Porta Bookshop (benedenverdieping) en het Passa Porta Salon (tweede verdieping). Als je Workspace II gereserveerd hebt, staat het je vrij om gebruik te maken van de ruimtes van het Passa Porta Salon.

Praktische informatie

Adres
Antoine Dansaertstraat 46, 1000 Brussel

Duur
Minstens 1 midweek

Beschikbaarheid
Heel het jaar door, uitgezonderd de kerstvakantie en de periode tussen 15 juli en 15 augustus.

Voorwaarden

De Passa Porta Workspace II is toegankelijk voor vertalers, academici, literaire professionals en auteurs in alle literaire genres. Auteurs en vertalers moeten minstens één literair werk gepubliceerd hebben bij een professionele uitgeverij, of een publicatieverbintenis kunnen voorleggen. Om als toneelauteur in aanmerking te komen, moet een professioneel gezelschap minstens één stuk uitgevoerd hebben, en als scenarist moet minstens een van je scenario’s gerealiseerd zijn in een ‘auteursfilm’. Academici en literaire professionals moeten aan hun aanvraag hun CV toevoegen.

We aanvaarden alle aanvragen die voldoen aan de criteria, volgens het first come, first served principe.

De minimale huurtermijn bedraagt een volledige werkweek. Als je ervoor kiest om Workspace II langer dan één week te gebruiken, kan je er ook tijdens het weekend verblijven. Je staat zelf in voor je maaltijden en drank, met uitzondering van koffie, thee en water.

De huurprijzen kan je hieronder downloaden. Afspraken op maat zijn mogelijk; aarzel niet om ons te contacteren met vragen of om een workspace te reserveren.

Contact & reservaties

Je kan Workspace II het hele jaar door reserveren. Stuur ons een e-mail!

Contact person: Nathalie Goethals (coordinator)