Poetik Bazar #3 Poëziemarkt van Brussel

vr 22.09.2023 10:00 - zo 24.09.2023 17:00
Poetik Bazar

Locatie

Halles de Schaerbeek/Hallen van Schaarbeek

Categorie

poëzie, ontmoeting, lezing

Kostprijs

gratis

praktische informatie

volledig programma hier.


Taal

meertalig

Na het succes van de vorige edities is Poetik Bazar helemaal terug op 22, 23 en 24 september 2023. Poetik Bazar verhuist dit jaar naar de Hallen van Schaarbeek.

Uitgevers van poëzie uit België, Frankrijk, Zwitserland, Nederland en Quebec. Parallel aan de uitgeverijenmarkt, presenteert Poetik Bazar ook een rijk en meertalig programma dat bestaat uit lezingen, ontmoetingen en workshops bedoeld om de vitaliteit van de hedendaagse poëziescène te belichten.

Op vrijdag 22 september om 20uur heet Passa Porta je van harte welkom op de opening night. Deze meertalige avond is gratis en volledig ondertiteld in beide talen. Geniet van optredens van Tanella Boni, Susinukke Kosola, Diana Anphimiadi, Sara Eelen, Simone Atangana Bekono, Guy Goffette, Doina Ioanid en Maya Cousineau Mollen. Stap met ons aan boord voor een poëtische reis van Ivoorkust naar Quebec, via Finland en Georgië, opgeluisterd door de experimentele klanken van Fulco Ottervanger, alles onder leiding van de acteur en auteur Rashif El Kaoui.

Poetik Bazar een project ondersteund door een collectief van VZW's : les Midis de la poésie, les éditeurs singuliers, Poëziecentrum, VONK en Zonen, la Foire du livre de Bruxelles, maelstrÖm reEvolution, la Maison de la poésie d’Amay, en collaboration avec la Maison de la poésie de Namur, le Marché de la poésie de Paris et Passa Porta. En coproduction avec Les Halles de Schaerbeek.

Binnenkort bij