Steun Passa Porta

steun Passa Porta om minder zichtbare stemmen voor het voetlicht te brengen

Met hun observaties op menselijke schaal zetten auteurs ons ertoe aan een bredere blik op de maatschappij te ontwikkelen. Via hun verhalen kruipen we in de huid van de ander en kunnen we beter rekening houden met andere standpunten en ervaringen. Literatuur smeedt banden en slaat bruggen.

Passa Porta wil hierin een rol van hefboom opnemen en een kruispunt zijn voor verschillende identiteiten, of het nu gaat om talen, culturen of andere vormen van diversiteit.

Samen met ons publiek willen we de intrinsieke diversiteit van de maatschappij van vandaag ontdekken; een plaats geven aan de vaak minder zichtbare stemmen en verhalen. Daarom zoeken we vaak ook nog onbetreden paden op, buiten de klassieke literatuur in boekvorm.

Je kan Passa Porta helpen om meer van zulke verbindingen, projecten en ontmoetingen te realiseren door ons te steunen met een gift. Jouw steun, groot of klein, helpt ons verder om ons laboratorium voor de uitwisseling van ideeën, ervaringen en verhalen te versterken.

hoe werkt het?

Je maakt een gift naar keuze over en Passa Porta gaat aan de slag met schrijf- en vertaalopdrachten, publicatiekansen en toonmomenten. Doe je een gift van minstens 40 euro dan bezorgen we je automatisch een fiscaal attest voor je volgende belastingaangifte. Hiermee kan je een belastingvermindering ter waarde van 45% op jouw gift krijgen. Steunen voor 100 euro kost je dus niet meer dan 55 euro.

eenvoudig en betrouwbaar

Klik een van onderstaande bedragen aan, of ga voor een vrije bijdrage. Vul je gegevens in (want die zijn nodig voor het fiscaal attest) en betaal vervolgens veilig via Bancontact of kredietkaart dankzij de eenvoudige en betrouwbare betaalprovider Mollie.

kies je gift

Vul je gegevens aan