passa porta co-writing

Ben je schrijver of vertaler, of heb je een ander project dat verband houdt met woorden of verhalen? En werk je liever niet alleen? Dan is een co-writingplek in een huis vol literaire bedrijvigheid misschien geknipt voor jou.

.

Passa Porta biedt je de kans om zij aan zij met het team en andere creatievelingen aan de slag te gaan. Je krijgt toegang tot een flexibele werkplek binnen onze kantoren, de ontmoetingsruimte, een stille ruimte, onze bibliotheek en onze koffie- en theevoorraad!

Naast onze kantoren bestaat het literatuurhuis nog uit een slaap- en werkkamer voor korte werkverblijven, de Passa Porta Bookshop en een residentieappartement voor buitenlandse auteurs.

Een co-writingplek kun je reserveren om te schrijven, maar ook om te werken aan bredere projecten die verband houden met woorden of verhalen, alleen of met iemand anders.

Co-writing is enkel mogelijk tijdens de kantooruren. Je staat zelf in voor je maaltijden en drank, maar verse koffie, thee en water is altijd voorhanden.

voorwaarden

Een Passa Porta co-writingplek is bestemd voor auteurs en vertalers in alle literaire genres, maar ook voor illustratoren, onderzoekers uit de menswetenschappen, cultuurjournalisten en literaire professionals.

Geïnteresseerd?

Laat ons via onderstaand formulier weten op welke manier je met verhalen in de weer bent. Zodra je bericht krijgt dat je in aanmerking komt, kun je zelf meteen één of meerdere momenten (dagen of halve dagen) waarop je wilt komen werken reserveren via ons boekingsysteem.

prijzen

  • Een co-writingplek voor een halve werkdag (van 9u tot 13u00 of van 14u00 tot 18u): 5 euro.
  • Een co-writingplek voor een hele werkdag (van 9u00 tot 18u): 10 euro.

goed om te weten

  • we bieden je een rustige werkruimte om te delen met het Passa Porta-team en de auteurs in residentie.
  • computerapparatuur staat tot jouw beschikking: schermen, printer, ...
  • je kan (alleen ter plaatse) de boeken van de bibliotheek van Passa Porta raadplegen en eventueel nieuwe stemmen ontdekken.
  • aarzel niet om op een zonnige dag van ons aangenaam terras te genieten.
  • helaas kunnen wij in onze gebouwen momenteel geen mensen met beperkte mobiliteit ontvangen.