Stages en vacatures

Passa Porta is het internationale literatuurhuis in hartje Brussel, een unieke en meertalige werk- en ontmoetingsplaats voor literaire makers en lezers. Passa Porta laat een breed publiek kennismaken met Belgische en internationale schrijvers, hun ideeën en verhalen. Passa Porta staat garant voor een boeiende literaire programmering, heel wat literaire projecten die we samen met partners organiseren, en een tweejaarlijks literair stadsfestival. Achter de schermen ondersteunen we de talenten van literaire makers, onder andere met een uitgebreid residentieprogramma.

Ben je geïnteresseerd in een stage of job bij Passa Porta? Hieronder vind je onze openstaande stageplekken en vacatures. Spontane sollicitaties kunnen naar office@passaporta.be gestuurd worden.


vacature

Passa Porta zoekt een algemeen directeur.

In nauwe samenwerking met het bestuur, de (Franstalige) operationele directeur en het team bepaal je de strategische visie van Passa Porta. Je vertaalt die naar een relevant inhoudelijk project, dat je samen met een gemotiveerd, meertalig team realiseert.

Lees hieronder onze vacature voor een algemeen directeur: