PP studio1

Op de tweede verdieping van het literatuurhuis Passa Porta vind je de Studio, een geriefelijke kamer met een bureautafel, draadloos internet, een bed, een badkamer en een balkon dat uitgeeft op het gemeenschappelijk dakterras en de Passa Porta Office.

Je kan de Passa Porta Studio reserveren om er te schrijven én te overnachten.

Op hetzelfde adres van de Studio vind je, naast de bureaus van Passa Porta, nog de Passa Porta Bookshop (benedenverdieping) en de Passa Porta Living (tweede verdieping). Als je Passa Porta Studio gereserveerd hebt, staat het je vrij om gebruik te maken van de ruimtes van de Passa Porta Living.

Praktische informatie

Adres
Antoine Dansaertstraat 46, 1000 Brussel

Duur
Minstens 1 midweek

Beschikbaarheid
Heel het jaar door, uitgezonderd de kerstvakantie en de periode tussen 15 juli en 15 augustus.

Voorwaarden

De Passa Porta Studio (niet te verwarren met ons residentieproject) is toegankelijk voor vertalers, academici, literaire professionals en auteurs in alle literaire genres. Auteurs en vertalers moeten minstens één literair werk gepubliceerd hebben bij een professionele uitgeverij, of een publicatieverbintenis kunnen voorleggen. Om als toneelauteur in aanmerking te komen, moet een professioneel gezelschap minstens één stuk uitgevoerd hebben, en als scenarist moet minstens een van je scenario’s gerealiseerd zijn in een ‘auteursfilm’. Academici en literaire professionals moeten aan hun aanvraag hun CV toevoegen.

We aanvaarden alle aanvragen die voldoen aan de criteria, volgens het first come, first served principe.

De minimale huurtermijn bedraagt een volledige werkweek. Als je ervoor kiest de Studio langer dan één week te gebruiken, kan je er ook tijdens het weekend verblijven. Je staat zelf in voor je maaltijden en drank, met uitzondering van koffie, thee en water.

De huurprijzen kan je hieronder downloaden. Afspraken op maat zijn mogelijk; aarzel niet om ons te contacteren met vragen of om een workspace te reserveren.

Contact & reservaties

Je kan Passa Porta Studio het hele jaar door reserveren. Stuur ons een e-mail!

Contactpersoon: Myriam Benaïssa (coördinator)