out-of-office: martin michael driessen

30.06.2022
Auteurstekst
Passa porta phylacytère OK

Met de zomer in het land sluit literatuurhuis Passa Porta even de deuren, van 20 juli tot 15 augustus. De inhoud van onze — en ook jouw ? — automatische afwezigheidsassistent hebben we toevertrouwd aan 12 verschillende auteurs, in verschillende talen en genres. Hun out-of-office-berichten, leestip inbegrepen, laten we de volgende weken in 4 afleveringen op je los. Volg de reeks via onze nieuwsbrief en gebruik je favoriete bericht voor je eigen out-of-office!

Hieronder het bericht van de Nederlandse auteur, acteur en regisseur Martin Michael Driessen (1953), bekend van o.a. Rivieren (ECI Literatuurprijs 2016) en de schelmenroman De heilige (2019). Dit najaar, gedurende de hele maand november, is hij writer-in-residence bij Passa Porta.

************************
Betreft: OUT-OF-OFFICE
************************


Geachte,

ik ben voorlopig niet bereikbaar aangezien ik de vrouw van mijn leven heb ontmoet. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn volgt hier een keuzemenu:

  • Wanneer u zelf de liefde van uw leven al gevonden hebt, raad ik u aan te overwegen of enig contact met mij nog wel iets toevoegt aan uw geluk. (Kunst is immers ook niet alles.)
  • Mocht u eenzaam zijn, kunt u het beter elders proberen. Dit geldt ook indien u een man bent.

Mijn afwezigheidassistente is helaas niet bereikbaar. We zijn op huwelijksreis.

Mijn boekentip voor deze zomer is Eerste liefde, Uitgeverij Wereldbibliotheek, 2022.

Warme groet uit Acapulco,

X

-

Je bent vrij dit bericht van Martin Michael Driesen over te nemen en als je eigen out-of-office-bericht te gebruiken, met vermelding van: © Martin Michael Driessen, voor internationaal literatuurhuis Passa Porta, 2022.

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en volg deze reeks.

Illustratie: © Valentine Lafitte en Passa Porta, 2022
30.06.2022