Verhalenloket

zo 26.03.2023
13:00 - 17:30
Storybooth

Locatie


Categorie

performance

Kostprijs

gratis

Taal

in het nederlands, frans en engels

Werd je bij een administratieve dienst wel eens van het kastje naar de muur gestuurd? Rende je van loket naar loket voor een gewichtige zaak die onbenullig bleek? Bij het verhalenloket gaat het er anders aan toe. Oscar Briou en Augusto Pedraza heten jou en je bureaucratische tegenslagen welkom, en bieden je in ruil daarvoor andere verhalen aan, vóór -of zelfs tijdens- het festival. Volledig anoniem, natuurlijk.

Ook als je geen verhalen hebt om te delen ben je van harte welkom om een bezoek te brengen aan deze twee vertellers. Ze brengen je verhalen in een taal naar keuze (FR, NL, EN, ES, IT, PT) en geven je een inkijk in het leven van anderen.

Over de artiesten

Augusto Pedraza en Oscar Briou zijn twee toneelschrijvers en regisseurs, de ene uit Mexico-Stad en de andere uit Brussel. Zij leerden elkaar kennen op het RITCS. Augusto is actief in theater en film, en maakt deel uit van Two Options. Zijn creaties zijn altijd onafhankelijk, fantasierijk, en/of romantisch van aard. Oscar is een veelzijdig kunstenaar, romanschrijver, documentairemaker, acteur en sociaal-artistiek coördinator bij Recyclart.

Binnenkort bij